peter.png
Peter Blok
MANAGEMENT CONSULTANT
06 40 72 24 28

Linkedin

Recruiter

Het verbinden van mensen doet Peter van nature, een langdurige relatie met wederzijds respect staat hierbij centraal.

Oprechte aandacht voor kandidaten en meer betekenen voor een opdrachtgever is waar Peter voor staat. In zijn ogen is het leveren van “kwaliteit” ook “meer doen dan verwacht”. Zijn persoonlijke eigenschappen, ervaring uit het bedrijfsleven in combinatie met zijn inlevingsvermogen resulteert in een gewenst advies op het gebied van instroom, doorstroom én uitstroom van personeel. Persoonlijk contact met zowel opdrachtgevers als de kandidaten ziet hij als essentieel, kenmerkend hierbij is zijn betrouwbaarheid en klantgerichte werkwijze. Waarde toevoegen, eerlijkheid en no-nonsense is ook de basis van het succes van Novicum. Het is dan ook niet verrassend dat hij zich als een vis in het water voelt bij Novicum.

Peter is ruim 25 jaar werkzaam geweest in commerciële en adviserende functies en hij heeft ervaring binnen zowel nationale- als internationale organisaties. Hierbij heeft het leveren van resultaat en de relatie met klanten altijd centraal gestaan.

De focus van Peter ligt met name op het gebied van recruitment binnen de ICT, Industrie, Scheepvaart, en Consultancy. Hierbij maakt hij gebruik van een netwerk dat met zorg opgebouwd is. Vanuit zijn (werk) waarden; dienstbaarheid, verbinding en respect gaat Peter graag de samenwerking aan met opdrachtgevers en kandidaten.