Haal jij er wel het maximale uit?

novicum.jpg

Geplaatst op 22-01-2019 om 01:00

Trainingen
Onze ervaren trainers geven maatwerktrainingen aan groepen of individuen. Van verkoop- en leiderschapsvaardigheden tot aan time management. Deze maatwerktrainingen dragen bij aan de ontwikkeling van de deelnemers of de organisatie.

Wij leren het bedrijf, uitdagingen en doelstellingen eerst kennen voordat wij de training vormgeven. Alleen dan levert een training echt resultaat op.

Coaching
"Loopbaan" klinkt als beweging en als het goed is loopt een loopbaan volgens een bepaald plan of planning. Maar wat als je op eens op een kruispunt komt te staan en het even niet meer weet? Dan biedt Loopbaancoaching een uitkomst.

Ook als je goed op je plek zit, maar handvatten wilt om bijvoorbeeld beter om te gaan met stress is het fijn om hulp te krijgen van een coach. Met een goede coach haal je het uiterste uit jezelf én het werk. Coaching is bijvoorbeeld perfect om doorstroom, uitstroom, verandertrajecten en reorganisaties in goede banen te leiden. De coaches bij Novicum zijn gecertificeerde coaches, die afkomstig zijn uit het bedrijfsleven waardoor ze putten uit hun eigen praktijkervaringen en kennen daarom je uitdagingen door en door.

Ook een training op maat of meer weten over de coaching-diensten binnen Novicum? Neem dan contact op met Joep via joep.vanmil@novicum.nl of met Ed via ed.vandenheuvel@novicum.nl.

Terug naar het overzicht