Novicum IT & Consultancy 

Novicum IT, uw partner in HR

Met succes en groot enthousiasme bieden we (Luc Ankoné en Ed van den Heuvel) vanuit Novicum, speciaal voor ICT- en consultancyorganisaties, diverse HR-diensten. Onze diensteverlening is gebaseerd op de belangrijkste HR momenten in een organisatie; Aanname & onboarding, groei & ontwikkeling en next job & vertrek.

Dit doen we in de vorm van:

  • Werving & selectie;
  • Assessments;
  • Loopbaan coaching;
  • Training & groepscoaching; 
  • Outplacement.
     

IT & Consultancy

Omdat we met beide werkvelden een grote ervaring en affiniteit hebben is het voor ons een logische stap om deze branche vanuit Novicum te  bedienen. Het grote voordeel van deze focus is dat we door de jaren heen ons netwerk verder hebben uitgebouwd. Dit biedt zowel voor organisaties als voor kandidaten een prettige basis voor een duurzame en succesvolle samenwerking.

Werving & Selectie 

We geloven niet zozeer in het matchen van CV’s en vacatures alleen, we geloven veel meer in het matchen van dna en cultuur. We gaan er van uit dat iedere kandidaat zijn of haar eigen unieke dna bezit. In dit dna zitten motivatie, talenten en houding en gedrag opgesloten. Alleen in de juiste organisatiecultuur gaat dit dna groeien en kan het zich optimaal ontwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan zowel de kandidaat die we voor u zoeken als aan het in kaart brengen van uw organisatiecultuur. Daarvoor hebben we in de afgelopen jaren een aantal unieke analyse tool ontwikkeld; in de vorm van de dna Navigator. Wat dit precies inhoud leggen we graag persoonlijk aan u uit.

dna-nav-logo-kl.png

Sociaal kapitaal

Voor kandidaten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carriere en nog niet helemaal weten in welke richting die stap moet zijn, bieden we op vrijdag de mogelijkheid om kostenloos in gesprek te gaan met een van onze loopbaan coaches. Waarom op vrijdag? Dat is voor ons het moment waarop het goed voelt om dit soort gesprekken te voeren. Het blijft ten slotte mensenwerk en niets menselijks is ons vreemd... 

Assessments

Om meer inzicht te krijgen in het voorkeursgedrag, motivatie, talent of ambitie van onze kandidaten bieden we een tweetal assessments in de vorm van een Disc scan of TMA-analyse aan. Beide zijn breed in de markt bekende en gevalideerde scans en geven daardoor een zeer betrouwbaar beeld van een kandidaat. Uiteraard bieden we deze dienst ook voor uw huidige organisatie.

Loopbaancoaching

Met enige regelmaat spreken we kandidaten die zoekende zijn naar een passende vervolgstap in hun loopbaan. Voor deze kandidaten bieden we mogelijkheid om op een vrijdag langs te komen en Ed van den Heuvel in gesprek te gaan over hun ambitie, drijfveren en motivatie. Dit zien wij als sociaal kapitaal en vragen daarvoor geen vergoeding. In het geval dat een volledig coachtraject gewenst is bespreken we eerst de voorwaarden en aanpak om vervolgens met een voorstel te komen.

Training & Groepscoaching

disc-model-2022.pngEffektieve communicatie is een van de belangrijkste factoren in het succesvol zijn als team. Zeggen wat je denkt en wilt zeggen en horen wat er bedoeld wordt spelen daarbij een belangrijke rol. Door inzicht te krijgen in elkaars gedrags- en dus communicatievoorkeuren verklein je de kans op mis communicatie binnen een team. Tijdens de training concentreren we ons op het leren van nieuwe vaardigheden en technieken. Tijdens een groepscoaching gaan we in op zaken als cultuur, collectieve (belemmerende) overtuigingen en identitiet als groep.  

Outplacement

Omdat vertrek in sommige gevallen een vervelende maar onvermijdelijke stap is bieden we coaching in de vorm van outplacement aan. Optionele onderdelen van een outplacementtraject bij Novicum ICT zijn; Loopbaan oriëntatie, assessments, CV- en Linkedin advies en een sollicitatietraining.  

 

"We geloven maar gedeeltelijk in CV's"

 

Werkwijze 

We staan bekend om onze open en gelijkwaardige gesprekken met onze kandidaten en zijn een bewezen HR-partner voor uw organisatie. Zoals iedere samenwerking starten we met een goed gesprek en komen graag bij u langs om onze ervaring met u te delen.

Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht en tijd aan mensen die wilen doorpraten over hun loopbaan en vervolg stappen daarin. We houden op vrijdagmiddag sociaal kapitaal sessies waarbij we kostenloos advies geven over werk gerelateerde onderwerpen.

 

Contact

Luc Ankone 06 51 54 01 00 - luc.ankone@novicum.nl

Ed van den Heuvel 06 22 51 70 92 - ed.vandenheuvel@novicum.nl

 

 

 

 

Wist u dat...

Opdrachtgevers van Novicum zowel startups en ondernemingen uit de profit- en non-profitsector zijn?