Terug naar de kern van 

Recruitment.

Oplossing voor een capaciteits- of kennisprobleem.

U zoekt iemand voor een (of meerdere) openstaande functie(s). Wij denken dat dit niet helemaal juist is. Eigenlijk zoekt u een oplossing voor een capaciteits- of kennisprobleem. Dat klinkt hetzelfde, maar is iets wezenlijks anders. In het eerste geval zoekt u simpel gezegd iemand. Terwijl u de juiste persoon (of personen) nodig heeft om uw bedrijf verder te helpen. Dat is precies waar Novicum u mee helpt.

De juiste fit.

Met onze dienstverlening bespaart u tijd en geld. Wij kijken verder dan het CV lang is. Juist de persoonlijkheid maakt of iemand het verschil kan maken.  De juiste fit met de cultuur van uw organisatie zorgt ervoor dat iemand echt bij u past en dus langer blijft. We werven en selecteren niet alleen, maar detacheren ook en bieden diensten op het vlak van executive search, coaching en training. Niet voor niets werken we al jarenlang voor veel organisaties (voor sommige zelfs al sinds de oprichting in 1991).

Meer weten over onze recruitment-diensten?

Neem contact op

Om de juiste persoon voor een functie te vinden, moet je denken als een ondernemer. Sterker nog, je moet een ondernemer zijn.