Terug naar de basis van

Coaching.

Haal het beste uit jezelf.

Ben je toe aan een nieuwe carrièrestap, maar weet je niet precies wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt? Dan kan coaching uitkomst bieden. Ook als je op zich goed op je plek zit, maar handvatten wilt om bijvoorbeeld beter om te gaan met stress, helpt coaching. Met een goede coach haal je het uiterste uit jezelf én uit je werk. En bij Novicum werken ervaren coaches. 

Afkomstig uit het bedrijfsleven.

Onze coaches zijn ook dé partner voor opdrachtgevers die individuele kwaliteiten van mensen willen aanboren of teamprestaties willen verbeteren. Daarnaast is coaching perfect om doorstroom, uitstroom, verandertrajecten en reorganisaties in goede banen te leiden. De kracht van Novicum is dat onze coaches stuk voor stuk afkomstig zijn uit het bedrijfsleven. Ze putten uit hun eigen praktijkervaring en kennen uw uitdagingen. Ook hierin gaan ze terug naar de basis: het beste halen uit uw mensen én uw organisatie.

Meer weten over de coaching-diensten van Novicum?

Neem contact op

Ook wij kennen én benutten de kracht van online. Maar we laten ons liever leiden door onze mensen-, vak- en sectorkennis.