Terug naar de kern van 

Executive Search.

De zoektocht naar Executives begint met het begrijpen waar de organisatie naar toe wil. 

Executive Search is al bijna 30 jaar een specialisme van Novicum. Hierbij hebben wij laten zien dat het niet primair gaat om het vinden van de juiste kandidaat.

Essentieel is dat wij gezamenlijk met onze opdrachtgever de uitgangspunten van de search bepalen. Vaststellen waar de organisatie staat en welke doelen worden beoogd. En dus ook meedenken met en meewerken aan de mogelijke organisatieveranderingen. Het loont om voortdurend verder te kijken.

Dat vraagt een scherpe blik en een goed en inhoudelijk inzicht in organisaties. De kritische blik van onze Management Consultants is hierbij van toegevoegde waarde.
Zij ondersteunen onze opdrachtgevers bij de invulling van functies op C-level niveau en bemiddelen bij managers en operationele professionals.

Novicum gelooft niet in de match tussen omslachtige vacatureteksten en CV’s. Executive Search is mensenwerk. De focus gericht op de mens achter het CV. Ons netwerk, waar wij al jarenlang resultaat mee behalen, is de sleutel voor het succes. Een breed netwerk op het terrein van Algemeen Management, Commerce, Finance, Marketing, Operations, Supply Chain en HR binnen profit en non-profit.

Na de professionele Executive Search volgt de verdieping. We bepalen de drijfveren, de vaardigheden en de persoonlijkheid van de kandidaten. Niet alleen op basis van het interview maar ook op basis van uitgebreide Executive Assessments. Zo werken wij heel nauwgezet met onze opdrachtgever toe naar de meest waardevolle match. Een perfecte match, voortgekomen uit teamwork!