Persoonlijk contact en echt partnerschap

Dat is Novicum.

 

ruud.png
Ruud van der Laan
Voor elke HR-vraag biedt Novicum het juiste antwoord (nadat we zelf nog enkele vragen hebben gesteld).

 

 

De juiste partner in elke fase van uw bedrijf.

In welke fase uw bedrijf zich ook bevindt, Novicum is uw partner. Of u nu groeit (instroom), wilt investeren in de ontwikkeling van mensen (doorstroom) of juist moet krimpen (uitstroom). Bij Novicum werken elf zelfstandige ondernemers met kennis van ondernemerschap én nagenoeg elke branche. Samen met u gaan we terug naar de basis: het oplossen van een capaciteits- of kennisprobleem. Dat doen we met dienstverlening op maat. Zo vinden we ook kandidaten voor lastig te vervullen, specialistische functies.

We bouwen aan een langetermijnrelatie.

Novicum is specialist op het vlak van recruitment, detachering, assessments, outplacement coaching en trainingen. Dat kunnen we zeggen omdat bij ons verschillende diensten worden geleverd door verschillende mensen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de juiste specialist. Zij werken onderling nauw samen om u optimaal te helpen met uw HR-vraagstuk. Dit doen ze met heldere taal en een transparante dienstverlening. Novicum is als het ware het verlengstuk van uw HR-afdeling.

Benieuwd naar onze specialisten?

Maak kennis met het team

Tijdelijke of permanente vacature? Een kandidaat voor een functie beoordelen? De volgende carrièrefase van een medewerker vormgeven? Voor elke HR-vraag biedt Novicum het juiste antwoord.