Ed van den Heuvel
Ed van den Heuvel
Management Consultant
06 22 51 70 92

Linkedin

Loopbaancoach|Trainer

De klant en klantgerichtheid zijn belangrijke thema’s in de aanpak van Ed (1965). Hij heeft 15 jaar in diverse commerciële management functies gewerkt om in 2008 zijn eigen commerciële trainings- en coachingsbureau te starten. Sinds augustus 2016 werkt Ed voor Novicum.

Training

Als trainer begeleidt hij mensen en organisaties bij het vinden van de juiste strategie, visie, propositie, markt en de daarbij behorende klanten. De opdrachtgevers waar hij mee werkt zijn opzoek naar een andere, nieuwe manier om klanten te vinden en te (ver)binden. Dit zijn bedrijven uit zowel het MKB als het corporate segment met interne of externe klanten. Zijn expertise markten zijn; Retail, ICT, Mobiele operators en start ups. Kortom, bedrijven met de ambitie om duurzaam te groeien en te veranderen in hun klantbenadering. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een hoog praktijk gehalte. Hij hecht veel waarde aan het verplaatsen van kennis in het hoofd naar kennis uit de handen. Daarom maken coaching on the job, rollenspellen en het inzetten van trainingsacteurs een belangrijk onderdeel uit van zijn werkwijze.

Coaching

Als coach is Ed gespecialiseerd in Loopbaan coaching en Outplacement. Hij maakt hierbij gebruik van de regels van het navigeren en deze werkwijze geeft inzicht en antwoorden op de vragen als:
Wie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?
Hoe ga ik daar komen?

Ed handelt conform de ethische code van NOBCO (De Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Dit betekent onder andere dat hij zich permanent ontwikkelt door middel van vakgerichte scholing en intervisie en dat hij supervisie ondergaat.