Business Update

joep-en-ed-klein.jpg

Geplaatst op 12-06-2020 om 02:00

Voor bedrijven zien we juist nu een aantal typische trends, die we met hen kunnen delen en waarmee ze hun voordeel kunnen doen. Zo melden zich juist nu diverse goede kandidaten bij ons, die beschikbaar komen op de markt. Tevens hebben diverse mensen door veel thuis te zijn en/of door minder gewerkt te hebben nagedacht over wat ze nu precies willen. Zij overwegen wat ze nu willen en of ze niet wat anders willen. We krijgen meer vragen voor (loopbaan)coaching. Onze pool van kandidaten is erg interessant.

We kunnen hen helpen en adviseren over hoe je in deze tijd omgaat met het boeien & binden van je personeel (sturen op afstand, online coaching- en training).

Voor kandidaten hebben wij diverse deskundige (loopbaan)coaches en we kunnen soms ook de brug slaan naar een passende vacature bij een klant , omdat wij tevens recruitment verzorgen.

Wij acteren in diverse branches, waardoor de mogelijkheden wellicht breder zijn dan bij een ander bureau (die in een specifieke branche actief is, waar nu veel stil ligt)

Wij bestaan al lang en blijven doorgaan (zijn nog altijd gezond). Wij continueren ons werk en blijven er zowel voor bedrijven als voor kandidaten.

Klik op onderstaande link voor het interview

Novicum business update

Het zijn thema's waar zowel werkgever als werknemer zich mee bezighouden. Novicum helpt bedrijven met deze zaken. Robert Denneman ging tijdens deze Business Update in gesprek met Joep van Mil en Ed van den Heuvel.

 

Terug naar het overzicht