Staat u wel eens stil bij uw loopbaanontwikkeling of staat uw loopbaanontwikkeling wel eens stil?

boek-parachute-klein.jpg

Geplaatst op 11-09-2019 om 02:00

Loopbaan klinkt als beweging en als het goed is loopt een loopbaan volgens een bepaald plan of planning. Maar wat als u opeens op een kruispunt komt te staan en het even niet meer weet?

Op het moment dat u het even niet meer weet biedt Loopbaancoaching een uitkomst. Loopbaancoaching heeft te maken met zaken als vertrekpunt, doel en richting en heeft daarom wel iets weg van navigeren.

Om te achterhalen welke kant u op moet gaan, gebruikt Novicum de methodiek ‘Navigator’. Deze methodiek geeft antwoord op vragen als:

  • Waar sta ik?
  • Wat kan ik?
  • Waar wil ik heen?
  • En hoe kom ik daar?


Deze methode bestaat uit een aantal inspirerende vragen en geeft inzicht in motivatie, drijfveren en ambitie. De Loopbaan Navigator wordt altijd begeleid door een gediplomeerde coach en neemt over het algemeen 5 tot 7 sessies in beslag. Uiteraard kunnen er tijdens de coachsessies ook eigen vragen over werk en werkgerelateerde vraagstukken worden gesteld.

Wilt u ook aan de slag met De Loopbaan Navigator of weten of de loopbaan die u momenteel loopt nog bij u past? Of u wilt eens sparren over keuzes en kansen aangaande uw loopbaan. Dat kan natuurlijk ook gewoon. Neem dan contact op met Ed van den Heuvel of Joep van Mil.

Terug naar het overzicht