Persoonlijk contact en echt partnerschap

Recruitment.

Bent u op zoek naar recruitment als oplossing voor een capaciteits- of kennisprobleem? Novicum helpt u graag bij het vinden van de juiste personen. Nieuwe medewerkers die uw bedrijf verder helpen. Dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij kijken namelijk niet alleen naar bepaalde functie-eisen, opleiding en ervaring, maar ook naar de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten. Op deze manier werken wij toe aan een goede match voor uw bedrijf.

Wat is recruitment?

Recruitment kan enorm waardevol zijn voor uw bedrijf, maar wat houdt het precies in? Simpel gezegd is recruitment het vinden van de juiste persoon voor een bestaande of nieuwe functie. Dit gaat verder dan alleen het invullen van een openstaande functie. Novicum gaat actief op zoek naar de geschikte kandidaat. Wij houden ons bezig met het het werven en selecteren van kandidaten. Ook coaching en training behoort tot onze werkzaamheden.

Voordelen

Nu vraagt u zich vast af wat recruitment kan betekenen voor uw bedrijf? Wij sommen graag de voordelen voor u op. Zo ziet u in één oogopslag hoe waardevol recruitment kan zijn.

  • U kunt zich blijven focussen op belangrijke bedrijfsprocessen;
  • Onze consultants hebben kennis van de markt en houden dit voortdurend bij;
  • Wij hebben de expertise om een goede match te vinden;
  • Wij verzorgen de voorselectie, wat resulteert in het leveren van geschikte kandidaten.

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Kies voor de recruitment-diensten van Novicum!

Waarom kiezen voor Novicum?

Bij Novicum vindt u ervaren consultants op het vlak van instroom, doorstroom en uitstroom met oog voor kandidaat én opdrachtgever. Wij gaan met onze diensten terug naar de basis. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om geschikte kandidaten voor u te vinden. Sommige klanten zijn zelfs al klant sinds de oprichting in 1991. Onze DISC gecertificeerde consultants werken bovendien nauw samen met samenwerkende ondernemers.

Meer weten over onze recruitment-diensten?

Veel tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze referenties en laat u overtuigen om te kiezen voor onze recruitment-diensten. Wilt u meer weten over recruitment of over onze andere diensten? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Novicum door te bellen naar +31 (0)30 60 51 005. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@novicum.nl. Helpen onze consultants u binnenkort met uw HR-vraagstuk met onze recruitment-diensten?