joep-1.png
Joep van Mil
Management Consultant
06 30 67 36 36

Linkedin

Recruiter|Trainer| Coach

Joep van Mil is een zeer betrokken  trainer en coach. Zijn passie ligt bij het ontwikkelingen van mensen en teams. Mensen op de juiste plek krijgen en/of hen door te laten groeien. Hij is een professionele trainer met grote kennis over sales, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is goed in het creeeren van structuur en het bouwen van een stevige basis in een organisatie. Professionals die met hem werken beschrijven hem als integer, enthousiast, creatief een bovenal een inspirerende trainer en coach.

Zijn expertise is het veranderen van de mindset en het volledige potentieel uit mensen eruit  laten komen.

Hoe hij werkt?

Joep zal je sessies geven, die een  delicate mix zijn van een duidelijke structuur en interactief actiegericht leren. Dit zal soms verrassend en anders zijn, maar altijd pragmatisch en met duidelijke doelen waar je direct mee aan de slag kan.

Na zijn studie voor bewegingsdeskundige heeft hij zichzelf continu verder doorontwikkeld. Eerst op het gebied van verkoop en beïnvloeden op gedrag, later meer en meer richting human resources, training en (business) coaching. Sinds enige jaren is hij tevens een geregistreerd academisch coach. Hij heeft gewerkt bij 3 multinationals en leiding gegeven aan een Benelux salesteam, voordat hij begon te werken als onafhankelijk en zelfstandig Management Consultant bij Novicum.

Hij woont met zijn vrouw en 2 dochters (tweeling) in Oisterwijk, Nederland.