ruud.png
Ruud van der Laan
Management Consultant
06 21 86 46 98

Linkedin

Recruiter|Coach

“Verandering is de belangrijkste zekerheid.” Dat is het adagium van Ruud, sinds 2001 actief bij Novicum in recruitment, training & coaching en outplacement. Out of the box “denken en doen”, directe en no-nonsens communicatie en een aanpak gericht op voortgang en doorpakken kenmerken de stijl van Ruud. Hij durft lastige thema’s bespreekbaar te maken met behoud van respect en integriteit.

Ruud is actief voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven en heeft veel ervaring met wervingsopdrachten, waar vertrouwelijkheid, kwaliteit en snelheid samengaan. Ruud is een gesprekspartner die snel schakelt en invoelend en pragmatisch is en “opdrachtgever en kandidaat” gelijkwaardig begeleidt en ondersteunt.

Binnen Novicum richt Ruud zich op (Executive) Search, Training & Coaching en Outplacement. Door de intensieve samenwerking met zijn collega-consultants, allemaal afkomstig uit diverse vakgebieden en met eigen expertises, bestaat er een zeer groot en actief netwerk in vele branches en is er –door de intensieve collegiale samenwerking- een “dubbele focus” op voortgang en resultaat.