Waar kan ik een sollicitatietraining volgen?

In Nederland vindt u bijna overal sollicitatietrainingen. Leeuwarden, Amsterdam, Maastricht: er zijn altijd bedrijven die er één aanbieden. Novicum is echter flexibel. Onze trainingen kunt u daarom zowel binnen ons bedrijf in Nieuwegein als op een andere gewenste locatie volgen.

Een sollicitatietraining van Novicum

De reden voor een sollicitatietraining heeft u helaas niet altijd voor het uitkiezen. Gelukkig kunt u de locatie wel zelf bepalen. Wilt u ons aanbod extern volgen? Dan kunt u bij onze locatie in Nieuwegein terecht. Daarnaast is het ook mogelijk om onze trainingen bij u op locatie te volgen. Het maakt niet uit welke keuze u maakt: de specialisten van Novicum bewegen graag met u mee.

Inhoud

Solliciteren kunt u leren. Daar zijn wij bij Novicum van overtuigd. Tijdens onze training gaan wij - samen met u - op zoek naar sollicitatietechnieken die voor u werken. Hierbij behandelen wij onderwerpen, zoals:

  • Uw CV als visitekaartje;
  • Persoonlijke presentatie;
  • Valkuilen en lastige vragen;
  • Gesprekstechnieken;
  • De voorbereiding;
  • Andere tips en adviezen.

Werkwijze

Om u alle nodige aandacht te kunnen geven, werken wij bij Novicum met groepen van maximaal 10 personen. Door middel van oefeningen werkt u aan uw vaardigheden, waarbij er ook ruimte voor diverse rollenspellen is. Daarnaast werken wij aan een professioneel en representatief CV en LinkedIn-profiel. Tenslotte bekijken we relevante vacatures en ondersteunen wij u bij het opstellen van de daarbij behorende correspondentie.

Duur en kosten

De training bestaat uit drie gemeenschappelijke dagdelen van 4 uur. Daarnaast ontvangt u een één op één sessie met de trainer. Deze duurt ongeveer 1 uur. De kosten voor dit pakket (inclusief materiaal) bedragen € 495,- per persoon.