Vacatures in Amsterdam

Ben je op zoek naar vacatures in Amsterdam? Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat er erg veel aanbod is in Amsterdam. Misschien weet je nog niet goed voor wat voor soort bedrijf je wilt werken. Bij Novicum gaan we dan ook graag met je in gesprek. Tijdens dit gesprek komen wij erachter wat jou drijft en naar wat voor functie in Amsterdam je op zoek bent. Op basis van dit gesprek kunnen we op zoek gaan naar vacatures in Amsterdam die hierop aansluiten.

Wij staren ons niet blind op je cv

Een cv (curriculum vitae) geeft lang niet altijd een goed beeld van de vaardigheden waar je over beschikt. Bij Novicum staren we ons dan ook niet blind op het cv. We leren je graag kennen en starten je zoektocht naar een aansluitende vacature in Amsterdam door met je in gesprek te gaan. Wat zijn je ambities en dromen? Het is belangrijk dat je terecht komt bij een bedrijf in Amsterdam dat bij je past. Alleen dan ga je met plezier naar je werk!

Met plezier naar je werk

In eerste instantie is een baan voor veel mensen van belang vanwege het inkomen. Maar om langere tijd gelukkig te zijn, is het van belang dat je met plezier naar je werk gaat. Op basis van jouw wensen stellen we je dan ook voor aan opdrachtgevers in Amsterdam die hierbij passen. En mik je te hoog of juist te laag? Bij Novicum zijn we eerlijk tegen je. Zo solliciteer je alleen op functies die écht bij je passen. 

Groot aanbod vacatures in Amsterdam

Via Novicum is een groot aantal vacatures in Amsterdam te vinden. Of je nu op zoek bent naar een vacature in de ICT, sales, marketing of bouw. Op onze website kun je door filters toe te passen snel de juiste vacature in Amsterdam vinden. Zo kun je onder andere filteren op dienstverband, gewenst aantal uren, werkervaring en opleidingsniveau.

Naar alle vacatures

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden?

Kun je op dit moment via onze website geen geschikte vacature in Amsterdam vinden? Schrijf je in met je cv en wensen. De recruiters van Novicum gaan vervolgens aan de slag om de juiste baan te vinden!

Waarom kiezen voor Novicum?

Bij Novicum hebben we oog voor opdrachtgever en kandidaat. Alleen dan kun je de juiste match maken. Wij vinden dat dit zo hoort, helaas wordt dit onze branche nog wel eens vergeten. Benieuwd naar ervaringen van kandidaten en opdrachtgevers van Novicum? Lees er hier meer over. We helpen ook jou graag met het vinden van de juiste vacature in Amsterdam.

Bekijk ook: Vacatures Amersfoort | Vacatures Den Bosch | Vacatures Utrecht