Vacatures in Utrecht

Op zoek naar een nieuwe carriere in Utrecht of omgeving? Bij Novicum verbinden we onze opdrachtgevers graag aan de juiste kandidaat. Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches. In een persoonlijk gesprek komen we er graag achter wat jou drijft en waar je naar op zoek bent. We leren je graag kennen! Wat zijn jouw ambities en dromen? Op basis van deze input kunnen we op zoek naar geschikte vacatures in Utrecht.

 

Verschillende functiegroepen

Binnen ons recruitmentbureau leggen wij de focus niet op één functiegroep. Zo kunnen wij onze kandidaten een breed en divers aanbod aan bieden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar communicatie of marketing vacatures in Utrecht? Of zoek je toch iets in de zorg of de ICT? Wij hebben gegarandeerd een functie voor je klaarstaan. Eén ding is zeker: Ben je op zoek naar vacatures in de regio van Utrecht? Dan kunnen onze recruiters je vast en zeker verder helpen.

 

Opleidingsniveau

Veel van onze concullega's focussen zich op hoofdzakelijk op de hoogopgeleide kandidaten. Dat vinden wij zonde. Daarom bieden wij voor ieder opleidingsniveau geschikte functies aan. Bij ons vind je dus vacatures in Utrecht die een MBO, HBO of WO diploma vereisen. En wil je liever niet fulltime aan de slag? Wij hebben ook voldoende parttime vacatures binnen Utrecht in ons portefeuille. Zo helpen wij heel werkzoekend Nederland bij het vinden van een nieuwe baan.

 

De perfecte baan met Novicum

Als kandidaat ben jij zoveel meer dan jouw cv. Dat snappen wij bij Novicum maar al te goed. Onze recruiters gaan dan ook graag met jou in gesprek. Lukt het niet om de juiste vacatures in Utrecht te vinden? Ook dan helpen wij jou graag verder. Niet alleen zoeken wij met je mee. Maar we bieden ook speciale trainingen en coaching aan. Vele tevreden kandidaten zijn je al voorgegaan. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees direct onze referenties!

 

Solliciteer nu op onze vacatures in Utrecht

Toe aan een nieuwe uitdaging in de regio van Utrecht? Bekijk dan direct de vacatures van Novicum! Heb jij jouw droomfunctie gevonden? Solliciteer direct! Heb je nog een vraag? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan door 030 - 60 51 005 te bellen of te mailen naar info@novicum.nl. Zit er niets voor je tussen? Stel dan onze Job Search Agent in of laat jouw gegevens als kandidaat bij ons achter. Zo ben jij de eerste die onze vacatures in Utrecht te zien krijgt!

 

Bekijk ook: Vacatures Amsterdam | Vactures Amersfoort | Vacatures Den Bosch